Професионална тестомесачка: Предимства и начин на ползване

Професионална тестомесачка: Предимства и начин на ползване

Във всяка професионална кухня, в която тестото заема главно място - независимо дали печете ежедневно пресен хляб или приготвяте десетки пици на час -  професионалната тестомесачка е не просто лукс...
4 трика при ползване на професионален гофретник

4 трика при ползване на професионален гофретник

Ако и вие си мечтаете да направите златистите и хрупкави гофрети като в любимото ви място за брънч, не сте сами. Перфектните гофрети - хрупкави отвън, пухкави отвътре, с малки квадратчета, които с...
Какво е Бен Мари? Видове и съвети при избора

Какво е Бен Мари? Видове и съвети при избора

Бен Мари е незаменимо оборудване в професионалната кухня и гастрономия. Използва се за съхранение и поддържане на опредлена температура на храната - независимо дали за топли ястия, салати или десе...
Професионални месомелачки: 3 съвета за избор на месомелачка

Професионални месомелачки: 3 съвета за избор на месомелачка

Изборът на подходяща професионална месомелачка е от съществено значение за ефективността и качеството на работа във всяко заведение за хранене или месарница. В тази статия ще разгледаме ключовите ...
Как да изберете правилното оборудване за съхранение и приготвяне на храни?

Как да изберете правилното оборудване за съхранение и приготвяне на храни?

Правилното оборудване за съхранение и приготвяне на храни играе ключова роля за ефективността на всяко заведение за хранене. Работните процеси в кухнята зависят от добре подбраните и разположени е...
Професионално работно облекло за кухня: Защо да изберем GGM Gastro?

Професионално работно облекло за кухня: Защо да изберем GGM Gastro?

Изборът на професионално работно облекло е ключов фактор за всяка професионална кухня. Освен че осигурява комфорт и защита на персонала, то допринася и за хигиената в кухненската среда. GGM Gastro...
Газова или електрическа дюнер машина да изберем?

Газова или електрическа дюнер машина да изберем?

Изборът между газова и електрическа дюнер машина зависи от няколко ключови фактора, сред които ефективността, разходите за поддръжка и енергопотреблението. Заведенията за бързо хранене се нуждаят ...
Професионално оборудване за ресторанти: Кои са най-важните кухненски уреди?

Професионално оборудване за ресторанти: Кои са най-важните кухненски уреди?

Оборудването за кухня е от първостепенно значение за всеки ресторант, независимо от неговата концепция и мащаб. Професионалното кухненско оборудване определя не само ефективността на работния проц...
Как да увеличите продажбите в кафенето си с правилното кафе оборудване?

Как да увеличите продажбите в кафенето си с правилното кафе оборудване?

Как да увеличите продажбите в кафенето си с правилното кафе оборудване?  Успехът на едно кафене зависи не само от качеството на кафето и обслужването, но и от оборудването, което използвате. И...