Често задавани въпроси

  • SEPA кредитен превод
  • Незабавен превод
  • Кредитна карта

Да, моля свържете се с нас преди или след вашата поръчка на balkan@ggmgastro.com

Ако сте направили поръчка на нашия уебсайт, потвърждение на поръчката ще бъде изпратено на вашия имейл адрес в рамките на няколко минути. След като получим поръчката, тя се обработва вътрешно и вие ще бъдете информирани за времето за доставка. След като стоките напуснат нашия склад, ще получите от нас потвърждение за изпращането. Транспортната агенция ще ви уведоми един ден преди доставката.

Ние предлагаме изработка на мебели от неръждаема стомана по поръчка. Кликнете тук, за да намерите повече информация. Също така предлагаме клетки за дълбоко замразяване и хладилни камери.

Правото на отказ не се прилага за договори за доставка на стоки, изработени по спецификация на клиента, адаптирани към личните изисквания на клиента или всяка друга форма на специални поръчки, като артикули извън продуктовия асортимент.

Ние продаваме само нови стоки със сертификат CE чрез нашия онлайн магазин. Втора ръка може да се закупи от нашето място в Охтруп. Ние не отдаваме оборудване под наем.

Ако стоките са налични, доставката отнема приблизително 5-6 работни дни след получаване на плащането.
За артикули, които не са налични в момента, доставката отнема приблизително 3-4 седмици.

Доколкото транспортната фирма още не се е свързала с вас сама, молим ви да не се свързвате с транспортната фирма, а първо да се свържете с нашия отдел за следпродажбено обслужване. Можете да ги достигнете на balkan@ggmgastro.com.