Експерти в кетъринг оборудването: Над 15 години иновации и успехи с GGM Gastro

Със своята дългогодишна история, продължаваща повече от 15 години, нашата германска компания се утвърди като лидер на европейския пазар в областта на кетъринг оборудването и кухненските аксесоари. Ние се гордеем с постоянния си напредък и иновациите, които въвеждаме в индустрията, като постоянно задаваме въпроси, които ни водят напред:

- Какви са последните тенденции в кетъринга?
- Какви иновации могат да трансформират индустрията?
- Как можем да улесним ежедневието на рестораторите?

С тези въпроси в ум, ние издирваме и предлагаме най-съвременните и иновативни продукти от цял свят. От революционни решения в кухненското оборудване, като комбинирани пароварки с Android управление, до всичко необходимо за сервиране на маса и почистване - ние предлагаме пълен набор от кетъринг оборудване.

Нашата компания не само доставя продукти. Ние предлагаме и широка гама от услуги, включително персонализирани кетъринг решения и техническа поддръжка на място. Всеки наш клиент е важен за нас, и неговите индивидуални нужди заемат централно място в нашата работа.

Чрез директни връзки с производители от Германия, Италия и други заморски региони, ние можем да предложим нашите продукти на конкурентни цени с гаранция за най-ниска цена. Партньорствата с наши клиенти и почти 500-членният ни екип водят до нови успехи за компанията GGM Gastro всяка година.

Нашият екип активно участва в планирането на кухни, разработването на персонализирани софтуерни решения и организирането на мащабни маркетингови кампании. Така ние не просто предлагаме продукти, но създаваме пълноценни решения за нашите клиенти.

С 20 международни локации, GGM Gastro е винаги близо до своите клиенти, предлагайки лично отношение и професионална подкрепа по всяко време.

Нашата история

За нас

2004

Основаване на фирмата GGM Gastro International GmbH в Гронау, започвайки с 5 служители.